Csereigény, elállási nyilatkozat

Ha véletlenül a megfelelő méretet, fazont nem sikerült eltalálni, lehetőség van cserére, az átvételt követő 14 napon belül. Ekkor szükséges a mellékelt nyomtatvány megfelelő részének kitöltése visszaküldés előtt, valamint jelzést várunk írásban e-mail, , vagy telefonon!

Termékcsere esetén az alábbi 2 lehetőséget tudjuk biztosítani

·         Személyesen, előre egyeztetett időpontban a lent megadott címen.

·         Visszaküldéssel. Csomag visszaküldés esetében a cipő visszaküldési költsége a megrendelő költsége, az új csomag feladásakor a részünkről felmerülő új szállítási költség előreutalással, szintén a megrendelő költsége.

A csomagot ajánlott küldeményként kell feladni, a lent megadott címre!

Utánvétes csomagot nem áll módunkban átvenni!

Visszaérkezést követően ellenőrizzük a csomag tartalmát, és ha mindent rendben találunk, a megbeszéltek szerint cseréljük vagy legkésőbb 14 napon belül visszafizetjük a vásárláskor az adott cipőért kifizetett árat!

Visszaküldés előtt csomagolja vissza a terméket a dobozába lehetőség szerint a címkét a terméken hagyva, a számlával, ezzel a dokumentummal és a cserére vagy elállásra vonatkozó nyilatkozattal együtt (Kitöltve a megfelelő részt!).

Elállási nyilatkozat nyomtatvány letöltéséhez kattints ide

Kérjük, gondosan csomagolja be (csomagoló papírral, fóliával), hogy a termék doboza ne legyen ragasztós, tollas, sérült stb……… és küldje vissza a lent megadott címre: 

Smile Cipő
Tóth-Duli Emese
4405 Nyíregyháza Kilátó u. 17/b.    Shopping Cart Items

    Empty cart

    No products in the cart.

    Return to Shop
    Search for: