Szállítási és fizetési feltételek

Fizetési módok:

  • Személyesen történő fizetés: Az eladónak a megrendelt termék átvételekor, forintban fizetheti meg a termék vételárát készpénzben. Erre akkor van lehetősége, hogyha a személyes átvételt választotta. Személyesen történő teljesítés esetén utánvételi díjat nem számítunk fel.
  • Előre utalás: Az előre utalás választása esetén Önnek a megrendelés megerősítéséről szóló e-mailben díjbekérőt küldünk, mely tartalmazza a Vállalkozás adatait, a bankszámlaszámot, a Számlavezető Pénzintézet nevét, a kedvezményezett nevét, a fizetési határidőt, a rendelésazonosítót, a rendelés részleteit és a fizetendő árat. Utalása bankszámlánkra történő beérkezését követően tudjuk Önnek megkezdeni a szállítást a szállítási határidő szerint.           
  • Utánvéttel történő teljesítés: A terméket választása szerinti futárszolgálat szállítja ki az Ön által megadott címre, ahol a termék, vagy termékek számla szerinti árát a futárnak kell készpénzben vagy bankkártyával kifizetni. Utánvétes megrendelés esetén a szállítási költséghez az utánvételi díj hozzáadódik. Mind a postán maradó, mind a csomagautomata esetén van lehetősége utánvétes fizetési módot választani.
  • Azonnali bankkártyás fizetés: Bankkártyás fizetési mód választása esetén, Önt választása szerint átirányítjuk az BARION Payment Zrt. oldalára.

A BARION Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény. Engedély száma: H-EN-I-1064/2013. További tájékoztatást a pénzügyi szolgáltatásról a link letöltésével kaphat. A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki. A BARION felhasználói feltételek megtekinthetők az alábbi linken: https://www.barion.com/hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek/

A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szüksége:

Kártyaszám (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13–19 jegyű szám.)

Lejárati dátum (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám.)

Érvényesítési kód (A kártya hátlapján az aláírási panelen található számsor utolsó három jegye [CVV2, vagy CVC2]. Amennyiben az Ön kártyáján nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt legyen szíves üresen hagyni!)

A fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán.

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot

kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a

termékeken észlelt sérülés, vagy hiány esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Szállítási információk

A webáruházunk által kapott megrendeléseket választásának megfelelően kézbesítjük.

A szállítást a Furar.hu nevű csomagszállító cég végzi.

Adatai:

Fuvar.hu Kft.

Cégjegyzékszám: 02-09-083090

Székhely: 7626 Pécs Farkas István u. 3/1. 1. emelet 3.

Adószám: 25977732-2-02

Képviseli: Szucsányi-Borza Sebestyén.

Tel: +36301439988

Szállítási lehetőségek:

Házhoz szállítás

Posta pontra küldés

Postán maradóra küldés

Lehetőség van a házhoz szállítást választani, vagy kérheti küldeményét Postán maradó csomagként, vagy Posta Pont kiválasztásával kézbesíteni.

Személyes átvétel

A webáruházban megvásárolt terméket/termékeket lehetőség van személyesen átvenni előre egyeztetett időpontban és helyen!

Helyszín: 4405 Nyíregyháza Kilátó u. 17/b

Továbbá lehetőség van személyes átvételre az alább felsorolt városokban és környékén, kizárólag előre egyztetett időpontban és helyen:

Debrecen és környéke illetve Nyíregyháza -Debrecen útvonal – általában szerdai napokon

Miskolc és környéke, illetve Nyíregyháza-Miskolc útvonal – általában csütörtöki napokon

Kisvárda, Vásárosnamény, Sárospatak, Sátoraljaújhely, illetve Nyíregyháza-Kisvárda, Vásárosnamény Sárospatak, Sátoraljaújhely útvonal – általában hétfői napokon

Ilyenkor a fizetés történhet készpénzben, vagy előre utalással is.

A Nyíregyháza Kilátó utca 17/b. szám alatti átvétel esetén, 5 munkanap áll rendelkezésre, a termék átvételére.

Fontos a rendelés leadásakor jelezni az átvétel módját.

A szállítás Magyarország területén ingyenes, ha az egyszeri vásárlás értéke meghaladja a 20000 ft végösszeget!

20000 ft alatti vásárlások esetén a szállítási költségek a következő módon alakulnak:

Szállítás

A termék szállítási idejét a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.

Szállítási lehetőségek

MPL Posta Pont

Előre utalás esetén: 950 ft

Bankkártyás fizetés esetén: 950 ft

Utánvét esetén: 950+400 ft utánvételi díj fizetendő, tehát csomagátvétel utánvéttel: 1350 ft

Az Ön által kiválasztott Posta Ponton tudja átvenni a csomagot, a választott Posta Pont nyitva tartásának megfelelően. Az utánvét fizetési lehetőség megoldott. Acsomag a feladást követően 1-2 munkanapon belül átvehető a választott Posta Ponton. A küldemény átvételére érvényes személyi okmány bemutatásával 5 munkanap áll rendelkezésre. A Posta Pont küldemények esetén, a szállítmányokban a csomagok – egyenként – nem haladhatják meg a 30 kg –os tömeget. 

MPL Postán maradó csomag

Előre utalás esetén: ft

Bankkártyás fizetés esetén: 950 ft

Utánvét esetén: +400 ft utánvételi díj fizetendő, tehát csomagátvétel utánvéttel: 1350 ft (950+400 ft)

Az Ön által kiválasztott Magyar Postán tudja átvenni a csomagot a választott posta nyitva tartása szerint, minden posta telephelyen az utánvétfizetés lehetősége megoldott. A csomag a feladást követő 1-2 munkanapon belül átvehető a választott posta telephelyen.  A küldemény átvételére érvényes személyi okmány bemutatásával 5 munkanap áll rendelkezésre. A Postán maradó küldemények esetén, a szállítmányokban a csomagok – egyenként – nem haladhatják meg a 30 kg –os tömeget. 

Házhozszállítás

Előre utalás esetén: 1390 ft

Bankkártyás fizetés esetén: 1390 ft

Utánvét esetén: +1390 ft utánvételi díj fizetendő, tehát csomagátvétel utánvéttel: 1790 ft (1390+400 ft)

Kézbesítés A Szolgáltató a címzettet sms-ben és/vagy telefonon értesíti a küldemény várható kiszállításának időpontjáról. A küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, a futár a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. Ha a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton, a futár telefonon és/vagy sms-ben egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel. Sikertelen egyeztetés esetén a következő munkanapon a futár ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén a Szolgáltató a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt (10 munkanap), ahol és ameddig a jogosult átveheti a küldeményt. Az őrzési idő lejártát követően a Szolgáltató visszaszállítja a csomagot a feladóhelyre, visszáru szolgáltatás keretében.

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 08-17 óra között. Szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol a fent megjelölt napszakban a futárt folyamatosan fogadni tudják.

Kizárólag abban az esetben rendelje meg utánvéttel a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak. Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a szállítás és visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani.

Webáruházunk működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő esetleges további kérdések esetén a Vállalkozás ügyfélszolgálati adatai között megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk.

Amennyiben a termék adatlapján úgy látja, hogy a kiszállítás díjmentes, szállítási költség nem terheli a megrendelését.

Amennyiben akció keretében, vagy kupon felhasználás esetén úgy látja, hogy a kiszállítás ingyenes,és a vásárlási folyamatban sem kerül felszámításra kiszállítási díj, úgy szállítási költség nem terheti a megrendelését!

Shopping Cart Items

Empty cart

No products in the cart.

Return to Shop
Search for: