Szállítási és fizetési feltételek

Fizetési módok:

  • Személyesen történő fizetés: Az eladónak a megrendelt termék átvételekor, forintban fizetheti meg a termék vételárát készpénzben. Erre akkor van lehetősége, hogyha a személyes átvételt választotta. Személyesen történő teljesítés esetén utánvételi díjat nem számítunk fel.
  • Előre utalás: Az előre utalás választása esetén Önnek a megrendelés megerősítéséről szóló e-mailben díjbekérőt küldünk, mely tartalmazza a Vállalkozás adatait, a bankszámlaszámot, a Számlavezető Pénzintézet nevét, a kedvezményezett nevét, a fizetési határidőt, a rendelésazonosítót, a rendelés részleteit és a fizetendő árat. Utalása bankszámlánkra történő beérkezését követően tudjuk Önnek megkezdeni a szállítást a szállítási határidő szerint.           
  • Utánvéttel történő teljesítés: A terméket választása szerinti futárszolgálat szállítja ki az Ön által megadott címre, ahol a termék, vagy termékek számla szerinti árát a futárnak kell készpénzben vagy bankkártyával kifizetni. Utánvétes megrendelés esetén a szállítási költséghez az utánvételi díj hozzáadódik. Mind a postán maradó, mind a csomagautomata esetén van lehetősége utánvétes fizetési módot választani.
  • Azonnali bankkártyás fizetés: Bankkártyás fizetési mód választása esetén, Önt választása szerint átirányítjuk az BARION Payment Zrt. oldalára.

A BARION Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény. Engedély száma: H-EN-I-1064/2013. További tájékoztatást a pénzügyi szolgáltatásról a link letöltésével kaphat. A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki. A BARION felhasználói feltételek megtekinthetők az alábbi linken: https://www.barion.com/hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek/

A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szüksége:

Kártyaszám (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13–19 jegyű szám.)

Lejárati dátum (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám.)

Érvényesítési kód (A kártya hátlapján az aláírási panelen található számsor utolsó három jegye [CVV2, vagy CVC2]. Amennyiben az Ön kártyáján nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt legyen szíves üresen hagyni!)

A fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán.

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot

kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a

termékeken észlelt sérülés, vagy hiány esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Szállítási információk

A webáruházunk által kapott megrendeléseket választásának megfelelően kézbesítjük.

A szállítást a Furar.hu valamint a Foxpost nevű csomagszállító cégek végzik.

Adatai:

Fuvar.hu Kft.

Cégjegyzékszám: 02-09-083090

Székhely: 7626 Pécs Farkas István u. 3/1. 1. emelet 3.

Adószám: 25977732-2-02

Képviseli: Szucsányi-Borza Sebestyén.

Tel: +36301439988

Foxpost adatai:

FOXPOST Zrt.

FoxPost Zártkörűen Működő Részvénytársaság Cégjegyzékszám: 10–10-020309 – Egri Törvényszék Cégbírósága, Adószám: 25034644-2-10, Székhely: Magyarország, 3300 Eger, Maklári út 119., Telephely: 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14., Üzleti tevékenység helye: Magyarország, Telefon: +36 1 999 0369, E-mail: info@foxpost.hu

Szállítási lehetőségek:

Házhoz szállítás

Posta pontra küldés

Postán maradóra küldés

Foxpost csomagautomatába küldés

Lehetőség van a házhoz szállítást választani, vagy kérheti küldeményét Postán maradó csomagként, vagy Posta Pont kiválasztásával kézbesíteni.

Személyes átvétel

Bővültek INGYENES személyes átvételi lehetőségeink:)

Próbalehetőség:)

A webáruházban megvásárolt terméket/termékeket lehetőség van személyesen átvenni előre egyeztetett időpontban és helyen,akár próbalehetőséggel is!

Helyszín:

SMILE CIPŐ Gyerekcipő üzlet és webáruház

4400 Nyíregyháza Ady Endre utca 11.

Nyitvatartás:

H: de 10:00-11:30 du 15:00-18:00

K: de10:00-11:30 du 15:00-18:00

Sz de 10:00-11:30 du 15:00-18:00

Cs: Zárva

P: 10:00-11:30 du 15:00-18:00

Szo: de 9:00-13:00

V: Zárva

Üzlet nyitvatartási időben lehetőség van bankkártyás vagy készpénzes fizetésre is.

Nyitvatartási időn kívül is lehetőség van személyes árvételre, minden képpen egyeztetéssel! Ebben az esetben ha nem történt előre utalás, készpénzes fizetés lehetséges.

Továbbá lehetőség van személyes átvételre az alább felsorolt városokban és környékén, kizárólag előre egyztetett időpontban és helyen:

Debrecen és környéke illetve Nyíregyháza -Debrecen útvonal – általában szerdai napokon

Miskolc és környéke, illetve Nyíregyháza-Miskolc útvonal – általában csütörtöki napokon

Kisvárda, Vásárosnamény, Sárospatak, Sátoraljaújhely, illetve Nyíregyháza-Kisvárda, Vásárosnamény Sárospatak, Sátoraljaújhely útvonal – általában hétfői napokon

Ilyenkor a fizetés történhet készpénzben, vagy előre utalással is.

Fontos a rendelés leadásakor jelezni az átvétel módját.

A szállítás Magyarország területén ingyenes, ha az egyszeri vásárlás értéke meghaladja a 20000 ft végösszeget!

20000 ft alatti vásárlások esetén a szállítási költségek a következő módon alakulnak:

Szállítás

A termék szállítási idejét a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.

Szállítási lehetőségek

MPL Posta Pont

Előre utalás esetén: 1400 ft

Bankkártyás fizetés esetén: 1400 ft

Utánvét esetén: 1400, +400 ft utánvételi díj fizetendő, tehát csomagátvétel utánvéttel: 1350 ft

Az Ön által kiválasztott Posta Ponton tudja átvenni a csomagot, a választott Posta Pont nyitva tartásának megfelelően. Az utánvét fizetési lehetőség megoldott. Acsomag a feladást követően 1-2 munkanapon belül átvehető a választott Posta Ponton. A küldemény átvételére érvényes személyi okmány bemutatásával 5 munkanap áll rendelkezésre. A Posta Pont küldemények esetén, a szállítmányokban a csomagok – egyenként – nem haladhatják meg a 30 kg –os tömeget. 

MPL Postán maradó csomag

Előre utalás esetén: 1400ft

Bankkártyás fizetés esetén: 1400 ft

Utánvét esetén:1800, +400 ft utánvételi díj fizetendő, tehát csomagátvétel utánvéttel: 1800 ft (1400+400 ft)

Az Ön által kiválasztott Magyar Postán tudja átvenni a csomagot a választott posta nyitva tartása szerint, minden posta telephelyen az utánvétfizetés lehetősége megoldott. A csomag a feladást követő 1-2 munkanapon belül átvehető a választott posta telephelyen.  A küldemény átvételére érvényes személyi okmány bemutatásával 5 munkanap áll rendelkezésre. A Postán maradó küldemények esetén, a szállítmányokban a csomagok – egyenként – nem haladhatják meg a 30 kg –os tömeget. 

Házhozszállítás

Előre utalás esetén: 1650 ft

Bankkártyás fizetés esetén: 1650 ft

Utánvét esetén: +2050 ft, 400 ft utánvételi díj fizetendő, tehát csomagátvétel utánvéttel: 2050 ft (1650+400 ft)

Foxpost csomagautomatába szállitás:

Előre utalás esetén: 1150 ft

Bankkártyás fizetés esetén: 1150 ft

Utánvét esetén : 1550 ft, 400 ft utánvételi dij fizetendő, tehát csomagátvétel utánvéttel: 1550 ft

(1150+400 ft)

Kézbesítés A Szolgáltató a címzettet sms-ben és/vagy telefonon értesíti a küldemény várható kiszállításának időpontjáról. A küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, a futár a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. Ha a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton, a futár telefonon és/vagy sms-ben egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel. Sikertelen egyeztetés esetén a következő munkanapon a futár ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén a Szolgáltató a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt (10 munkanap), ahol és ameddig a jogosult átveheti a küldeményt. Az őrzési idő lejártát követően a Szolgáltató visszaszállítja a csomagot a feladóhelyre, visszáru szolgáltatás keretében.

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 08-17 óra között. Szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol a fent megjelölt napszakban a futárt folyamatosan fogadni tudják.

Kizárólag abban az esetben rendelje meg utánvéttel a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak. Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a szállítás és visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani.

Webáruházunk működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő esetleges további kérdések esetén a Vállalkozás ügyfélszolgálati adatai között megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk.

Amennyiben a termék adatlapján úgy látja, hogy a kiszállítás díjmentes, szállítási költség nem terheli a megrendelését.

Amennyiben akció keretében, vagy kupon felhasználás esetén úgy látja, hogy a kiszállítás ingyenes,és a vásárlási folyamatban sem kerül felszámításra kiszállítási díj, úgy szállítási költség nem terheti a megrendelését!

Shopping Cart Items

Empty cart

No products in the cart.

Return to Shop
Search for: